کد خبر 1585147
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶

به گزارش مشرق، قمری وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در توئیتی نوشت:

تحقق سیاست‌های دولت در متنوع سازی سبد صادراتی کشور؛

تامین ارز مورد نیاز طرح‌های توسعه شرکت ملی صنایع مس ایران با هدف افزایش صادرات این محصول به 4 میلیارد دلار در سال

مدیر تامین مالی خارجی بانک مرکزی با اعلام تامین ارز مورد نیاز طرح‌های توسعه شرکت ملی صنایع مس ایران با هدف افزایش صادرات این محصول به 4 میلیارد دلار در سال گفت: این حمایت در قالب 6 بسته ارزی متنوع با مجموع ارزش 5.6 میلیارد یورو در بازه زمانی 4 سال انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، سید آرش شهرآیینی تصریح کرد: نیاز ارزی طرح‌های توسعه مس کشور در سال آینده 2.5 میلیارد یورو برآورد شده که شامل تجهیزات مختلف و خدمات مهندسی است و برنامه ریزی تامین آن توسط این بانک انجام شده است.

مدیر تامین مالی خارجی بانک مرکزی همچنین افزود: شرکت ملی صنایع مس ایران متعهد به تامین ریال مورد نیاز طرح‌ها و تامین حداکثر تجهیزات مورد نیاز از داخل بر اساس مقررات موجود است.

شهرآیینی تصریح کرد: افزایش ظرفیت تولید کاتد مس کشور به 600 هزار تن به مرور زمان طی 4 سال محقق شده و در ادامه و برای حداقل یک دوره 25 ساله، سالانه به میزان 4 الی 5 میلیارد دلار ارز صادراتی را نصیب کشور خواهد نمود.

امیر خرمی شاد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز با اشاره به توافق امضا شده است تاکید کرد: قراردادهای اجرایی به منظور افزایش ظرفیت تولید کاتد مس این شرکت از سطح 300 هزار تن فعلی به 600 هزار تن به امضا رسیده و پیمانکاران در تمامی پروژه ها فعال بوده و در حال پیشرفت فیزیکی مطلوب می باشند.

وی افزود: معدن دره زار و درالو با مجموع ارزش صادرات حدود 400 میلیون دلار در حال تست گرم بوده و بزودی افتتاح خواهد شد.

تفاهم نامه پشتیبانی بانک مرکزی از طرح‌های توسعه ای شرکت ملی مس توسط معاونت ارزی بانک مرکزی و مدیرعامل مس به امضا رسیده است.

تحقق سیاست‌های دولت در متنوع سازی سبد صادراتی کشور

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۰۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۶
    0 0
    چقدر ازاین مبلغ را برای سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی کاتد مس همانند تولید وصادرات کابل و سیم مسی، تولید آلیاژهایی همانند برنز برای مصرف داخلی وصادرات، گسترش مصرف ظروف مسی در داخل و صادرات آن، ساخت تجهیزات علمی و ... بکار گرفته خواهد شد. هنوزدستور مقام معظم رهبری برای جلوگیری از خام فروشی در پیروشیمی ها بجایی نرسیده است، انشاءالله که مسی ها هم برای فریه کردن خود وارد عمل نشده باشند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس